Over ons

MKB West-Brabant Vernieuwt is een programma dat zich richt op innovatie, digitalisering en menselijk kapitaal. We halen vraagstukken op bij mkb-ondernemers en organiseren bijvoorbeeld strategiesessies, masterclasses en workshops, we zetten tools en adviseurs in en zorgen dat vragers en aanbieders in de regio elkaar kunnen vinden. We werken aan het opleiden van mensen waar veel vraag naar is. Alles met het doel ondernemers te ondersteunen bij vernieuwing. Want de wereld verandert in rap tempo en het mkb is het motorblok van onze economie. En daar moet af en toe nieuwe olie in om verder te kunnen.

Mede mogelijk gemaakt door het ministerie van EZK

Op 2 juli 2020 werd de cheque door staatssecretaris Mona Keijzer op digitale wijze overhandigd aan wethouder Boaz Adank.

 

Het programma loopt van juli 2020 tot en met december 2022.

 

Over het programma

Het programma MKB West-Brabant Vernieuwt komt voort uit het landelijke MKB-Actieplan. We zijn er trots op dat het enthousiasme van diverse partners in de regio tot deze samenwerking heeft geleid en beloond werd door de eerste MKB-deal van het ministerie van EZK. Met die financiële bijdrage en die van de partners wordt er een impuls van ruim €750.000,- gegeven aan het mkb in West-Brabant.

 

Bekijk het online magazine over de MKB-deals en een kort filmpje over MKB West-Brabant Vernieuwt.

Bekijk het magazine