MKB Digitaliseert

MKB Digitaliseert ondersteunt ondernemers bij het zetten van de volgende stap. Met inspiratie, informatie, ondersteuning en het leggen van contacten voor realisatie.

Digital Days

Met diverse workshops, masterclasses en bijeenkomsten informeren én inspireren we gedurende het jaar over allerlei digitaliseringsmogelijkheden. Ook diverse workshops om digital skills van ondernemers en hun personeel te verbeteren maken horen hierbij. We vragen zoveel mogelijk aan regionale ‘aanbieders’ om hun kennis te delen.

 

Van 8-10 december 2020 waren de eerste Digital Days West-Brabant voor het MKB. Bekijk hier de aftermovie en de digitale beursvloer waarop een 20-tal aanbieders uit de regio zich presenteren.

Bekijk de evenementen

Digiscan

Digitalisering kent ongekende mogelijkheden, maar wat kan het jouw bedrijf bieden? Deze Digiscan MKB geeft je een eerste antwoord op deze vraag. Deze scan geeft je kosteloos inzicht welke van deze opties voor je bedrijf interessant zouden kunnen zijn. Daarbij gaan we uit van het huidige digitaliseringsniveau van je onderneming en je ambities. Het invullen van deze scan kost circa 5-10 minuten. Je krijgt gelijk een persoonlijk rapport online terug.

Doe hier de Digiscan

Adviesgesprek

Wil je na het invullen van de Digiscan doorpakken maar heb je nog behoefte aan ondersteuning? Dan is er de mogelijkheid voor een gesprek met een van onze onafhankelijke adviseurs. Leidraad hierbij is de Digitool MKB West-Brabant die door TNO experts is ontwikkeld om optimaal te analyseren welke digitaliseringsoplossingen het beste bij de situatie en ambities van jouw bedrijf passen. Dit geeft je de zekerheid om de volgende stap te zetten in de digitale transformatie van jouw bedrijf. Het traject neemt circa 2 dagdelen in beslag. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 

Nadere informatie en aanmelding: Yvette Estourgie, REWIN West-Brabant, y.estourgie@rewin.nl, 0612580183

Kom in contact met aanbieders in de regio

We hebben alvast een groot aantal aanbieders van digitalisering uit West-Brabant voor je gevonden. Om jouw vraag te matchen met experts in de regio.

 

Sta je nog niet op deze lijst, maar wil je dat wel? Neem dan contact op Yvette Estourgie, REWIN West-Brabant, y.estourgie@rewin.nl, 0612580183

Bekijk de aanbieders